Welkom bij Yoga Point

Vanaf donderdag 19 november zijn we weer open volgens de richtlijnen die we maanden met succes hebben gevolgd. Tot die tijd bieden bijna alle Yoga Point studio's onder andere nog lessen aan voor 2 personen en wat andere opties. Het online aanbod is tevens vergroot, ook met speciale thema lessen en allerlei andere mogelijkheden. Gelukkig mogen we vanaf donderdag 19 november weer meer mensen ontvangen!

Elke studio besteedt veel aandacht aan het ventileren en veilig houden van de ruimte  (voor het beknopte protocol klik hier)!

Ook de ONLINE lessen blijven gewoon doorgaan. Als lid heb je ook toegang tot alle online lessen (meer dan 200 per week!). Reserveren van de online lessen kan via het centrale 'online yoga' rooster en reserveringssyteem. De lessen buiten en in de studio zijn te reserveren via het rooster en reserveringssyteem van de betreffende studio. Een yogamat of product nodig? Kijk dan in onze shop.

 

Meld jezelf aan en volg vandaag nog een les in één van onze studio’s. Elke studio biedt dagelijks lessen aan en met studio’s in Amsterdam, Dordrecht, Utrecht, Leidsche Rijn, Woerden, Arnhem, Den Bosch en Nijmegen is er vaak wel een yogastudio in de buurt.

Yoga Point biedt niet alleen dagelijks verschillende soorten kwalitatieve yoga lessen aan, maar je zit ook het niet vast aan lange abonnementen, kan het abonnement pauzeren en je bent geheel vrij om de lessen te volgen wanneer je wilt. Deze hoge service blijven we aanbieden tegen zeer goede prijzen.