Welkom bij Yoga Point

De studio's gaan per 1 juli weer OPEN! Uiteraard op een veilige manier en volgens protocol (voor het beknopte protocol klik hier), maar we zijn blij dat we jullie weer in de studio mogen ontvangen! 

De ONLINE lessen blijven gewoon doorgaan. Als lid heb je ook toegang tot alle online lessen (meer dan 200 per week!). Reserveren van de online lessen kan via het centrale 'online yoga' rooster en reserveringssyteem. De lessen buiten en in de studio zijn te reserveren via het rooster en reserveringssyteem van de betreffende studio. Een yogamat of product nodig? Kijk dan in onze shop.

 Meld jezelf aan en volg vandaag nog een les in één van onze studio’s. Elke studio biedt dagelijks lessen aan en met studio’s in Amsterdam, Dordrecht, Utrecht, Leidsche Rijn, Woerden, Arnhem, Den Bosch en Nijmegen is er vaak wel een yogastudio in de buurt.

Yoga Point biedt niet alleen dagelijks verschillende soorten kwalitatieve yoga lessen aan, maar je zit ook het niet vast aan lange abonnementen, kan het abonnement pauzeren en je bent geheel vrij om de lessen te volgen wanneer je wilt. Deze hoge service blijven we aanbieden tegen zeer goede prijzen.