Welkom bij Yoga Point

We zijn weer open en het ziet er goed uit voor de studio's. Uiteraard nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen en tot op heden verloopt alles heel voorspoedig en zijn de berichten goed! 

Ook de ONLINE lessen blijven gewoon doorgaan. Als lid heb je ook toegang tot alle online lessen in het reserveringssyteem. Reserveren van de online lessen kan via het centrale 'online yoga' rooster en reserveringssyteem. De lessen buiten en in de studio zijn te reserveren via het rooster en reserveringssyteem van de betreffende studio. Een yogamat of product nodig? Kijk dan in onze shop.

Voor leden is er tevens een promotie tot 1 december om voor 14 Euro deel te nemen aan het nieuwe online platform met bijna 1200(!) lessen vanuit alle locaties en van veel verschillende docenten! Deze actie is alleen bedoeld voor leden; na 1 december is er ook de mogelijkheid om voor niet-leden van Yoga Point deel te nemen. Klik op de banner voor meer info:

yoga point online banner 

 

 

Meld jezelf aan en volg vandaag nog een les in één van onze studio’s. Elke studio biedt dagelijks lessen aan en met studio’s in Amsterdam, Dordrecht, Utrecht, Leidsche Rijn, Woerden, Arnhem, Den Bosch en Nijmegen is er vaak wel een yogastudio in de buurt.

Yoga Point biedt niet alleen dagelijks verschillende soorten kwalitatieve yoga lessen aan, maar je zit ook het niet vast aan lange abonnementen, kan het abonnement pauzeren en je bent geheel vrij om de lessen te volgen wanneer je wilt. Deze hoge service blijven we aanbieden tegen zeer goede prijzen.