Welkom bij Yoga Point

Nieuw centraal ONLINE lesrooster vanaf april (klik hier).

Corona beleid:  YP is tot 28 april gesloten! We bieden wel een groot ONLINE rooster. We bieden meerdere opties aan onze leden: De leden die het abonnement laten doorlopen, krijgen toegang tot alle online lessen via het reserveringsysteem; vaak tot wel 10 lessen per dag van alle studio's. We zijn jullie dankbaar voor jullie steun in deze lastige tijd en willen jullie graag wat extra teruggeven:

- Toegang tot alle online yogalessen van alle Yoga Point studio's.

- Tot het eind van het jaar gratis toegang tot database van opgemomen yogalessen met vele soorten yogalessen gesorteerd per yogavorm.

- Twaalf maanden korting op het abonnementsgeld vanaf september 2020; meer info hierover volgt nog en een kortingscode van 20% op alle yogaproducten (stuur ons een email voor de code)

Wil je het abonnement bevriezen? Stuur dan aub een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedankt en we wensen iedereen veel sterkte!

 

 

      

 

Meld jezelf aan en volg vandaag nog een les in één van onze studio’s. Elke studio biedt dagelijks lessen aan en met studio’s in Amsterdam, Dordrecht, Utrecht, Leidsche Rijn, Woerden, Arnhem, Den Bosch en Nijmegen is er vaak wel een yogastudio in de buurt.

Yoga Point biedt niet alleen dagelijks verschillende soorten kwalitatieve yoga lessen aan, maar je zit ook het niet vast aan lange abonnementen, kan het abonnement pauzeren en je bent geheel vrij om de lessen te volgen wanneer je wilt. Deze hoge service blijven we aanbieden tegen zeer goede prijzen.