FAQ

Wanneer ik lessen over heb na afloop abonnement/rittenkaart omdat ik ze niet allemaal kan volgen, ben ik ze dan kwijt?

Lessen van een doorlopend abonnement blijven altijd behouden zo lang je abonnement actief is. Je bepaalt zelf wanneer je overgebleven lessen inhaalt. Als je lessen overhoudt nadat je abonnement niet meer actief (opgezegd) is, ben je normaal gesproken je lessen kwijt; (omdat er bij het kiezen van een abonnement gekozen is voor een bepaalde tijdsduur en de prijs die je ervoor hebt betaald was afhankelijk van de tijdsduur; rittenkaarten zijn per les een stuk duurder dan abonnementen bijvoorbeeld.)

Als service bieden we aan dat je de overgebleven lessen over kan laten zetten op een nieuw abonnement/rittenkaart die je zelf dient aan te schaffen na de afloop van je opgezegde abonnement, wanneer je hetzelfde abonnement aanschaft krijg je alle overgebleven lessen mee (de waarde is immers hetzelfde).

Maar wanneer je een goedkoper abonnement of rittenkaart koopt, ligt de waarde van de lessen anders, we verrekenen dan de waarde van de overgebleven lessen naar de waarde van je nieuwe abonnement/rittenkaart.

LET OP: Dit is niet van toepassing wanneer je van een Onbeperkt abonnement naar een goedkoper abonnement/kaart wilt overstappen, bij een onbeperkt abonnement krijg je altijd meer lessen mee dan je op kunt maken, dit aantal is fictief en kan je niet laten verrekenen!

VOORBEELD:

Een 2 x per week abonnement is per les veel goedkoper dan een bijvoorbeeld een les uit een rittenkaart.

Een les uit een 2 x per week abonnement kost bijvoorbeeld 3,30 Euro (je krijgt 8 lessen voor 27 Euro). En als we de overgebleven lessen overzetten dan gaat het over de waarde.

Wanneer we dit overzetten naar een 1 x per week abonnement (5 Euro per les) dan komt dit neer op 6,6 lessen en dit wordt naar 6 lessen afgerond omdat alleen een hele les meetelt als les.

Een les van een rittenkaart kost circa 8 Euro

Een les van een 1 x per week abonnement 5 Euro

Een les van een 2 x per week abonnement 3,35 Euro

Dus als er bijv. 10 lessen over zijn van een 2 x per week abonnement dan heeft dat een waarde van 33,50 Euro en dat kun je weer verrekenen naar de rittenkaart (delen door 8) of 1 x per week abonnement (delen door 5). Zo kan je zelf uitrekenen hoeveel lessen je kunt meenemen.

Als je om wat voor reden dan ook geen nieuw abonnement wilt aanschaffen, dan zijn de mogelijkheden:

Rittenkaart: kan nog één keer voor maximaal 6 maanden verlengd worden (in eerste instantie is een rittenkaart 6 maanden geldig en maximaal een jaar)

Abonnementen: Wanneer een abonnement is afgelopen en je hebt nog lessen over dan kan je ons een e-mail sturen en dan kunnen we je opgezegde abonnement voor 9,90 Euro per 4 weken verlengen en op deze manier kan je je lessen nog opmaken, houd er rekening mee dat dit uiterlijk voor 3 maanden mogelijk is.

* Houd er rekening mee dat de verrekende lessen en het verlengen van 't abonnement per e-mail moet worden aangevraagd, je kunt deze sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dit kan VANAF de opzegdatum van je huidige abonnement, niet eerder omdat het systeem geen 2 abonnements-vormen op een naam accepteert.

< Terug naar het FAQ overzicht