Binkie

Binkie

Amsterdam (lesrooster)

Over Binkie

Het leven is voor mij een magisch gebeuren waarin ik vanuit mijn hart leef. Na jarenlang in het medisch onderzoek te hebben gewerkt, heb in 2016 een grote ommezwaai gemaakt naar een vrij leven. Mede door een levensveranderende reis door Midden en Zuid Amerika, waar ik de tijd nam mezelf te vragen "wie ben ik?" en "waarom ben ik hier?".

Mijn leven bestaat nu uit delen van dingen die ik lief heb zoals: Yoga, Muziek, Meditatie, Sjamanisme en Rigpa een energetische helingswijze. Het voelt niet meer als werk, maar het luisteren naar het leven, wat wil het leven van mij?

In mijn yin/ restorative yoga lessen nodig ik je uit om aanwezig te zijn, je hart te openen en je over te geven aan dit moment. De yogahoudingen integreer ik met meditaties, ademhalingstechnieken en zelfonderzoek waarbij ik in de eindontspanning afsluit met de zachte klanken van mijn handpan.

Ik voltooide mijn Yin Yoga Docentenopleiding aan De Nieuwe Yoga School bij Johan Noorloos. Onlangs is daar ook de Restorative Yoga Advanced studie bij gekomen.

Binkie's specialiteiten

Restorative Yoga

Binkie's talen

Nederlands
English

← Terug naar docenten overzicht