Carolien

Carolien

Den Bosch (lesrooster)

Over Carolien

Sport is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Vroeger lag ik bijna dagelijks in het zwembad. Tegenwoordig heb ik het water ingeruild voor mijn yogamat.

Yoga is in 2016 op mijn pad gekomen, nadat ik in een heftige burn-out terecht was gekomen. Mijn lichaam had al meerdere signalen gegeven dat ik over mijn grens ging, maar die signalen had ik genegeerd. Yoga heeft me geholpen weer naar mijn lichaam te luisteren en weer te voelen.

Nadat ik uit mijn burn-out was, was ik heel benieuwd wat yoga me nog meer kon brengen en heb ik in februari 2019 een docentenopleiding in Ashtanga en Vinyasa Flow gevolgd in India. En sindsdien is yoga mijn leefstijl geworden en wil ik dit met zoveel mogelijk mensen delen, zodat iedereen de voordelen van yoga kan ervaren.

Mijn Vinyasa lessen kenmerken zich door zijn dynamische, krachtige vorm en creativiteit, waarbij de verschillende houdingen op het ritme van de ademhaling worden uitgevoerd. Tijdens mijn lessen wil ik je graag laten ervaren dat yoga helpt om zowel fysiek als mentaal sterker te worden door de grens op te zoeken en je hier comfortabel in te voelen.

"It always seems impossible until it is done."

Carolien's specialiteiten

Vinyasa Flow
Ashtanga
Yin/Restorative

Carolien's talen

Nederlands
English

← Terug naar docenten overzicht