Nieuws

Den Bosch

ZOMERROOSTER

Tijdens de zomervakantie worden er enkele yogalessen geannuleerd wegens afwezigheid van de docent. Welke lessen er wegvallen staat vermeld in het rooster, deze lessen zijn dan in het reserveringssysteem niet te boeken. 

 

Vanaf maandag 1 april start Sage met een Restorative yin yogales om 10.45 uur

Restorative Yoga- ‘wederopbouw en herstel’ is ideaal in tijden waarin je vermoeid bent en weinig energie hebt. Wanneer je fysiek of mentaal veel gegeven hebt, of herstellende bent van blessure of ziekte. Door eenvoudige, liggende houdingen, ondersteund met kussens en dekens en een zachte, aandachtige benadering kan je je diep ontspannen. De oefeningen reiken tot diep in je zenuwstelsel waardoor je chronische spanningspatronen ontmantelt, je immuunsysteem verbetert, het zelfhelend vermogen stimuleert en zodoende lichaam en geest terugbrengt naar hun originele staat van harmonie en balans. 

 

Vanaf maandag 1 april geeft Miluse om 19.00 uur een Restorative Yoga Nidra les

Yoga Nidra – ‘de yogi slaap’ bereik je door een liggende, begeleide meditatie waarin je de heilzame ruimte tussen waken en slapen ontdekt. Je bereikt een staat van diepe, droomloze slaap met een spoort van bewustzijn en verbinding met je omgeving. Je hoeft alleen maar de stem te volgen. Spierspanning en stress in het lichaam neemt af, de bloeddruk en hartslag daalt. Je verwerkt ervaringen, impressies en fragmenten van herinneringen. Dit heeft een heilzame werking op lichaam en geest.