Nieuws

Dordrecht

 NIEUW:

LET OP: VANAF 15 september a.s. hebben we een nieuw rooster:

Vanaf zaterdag 19 september hebben we een nieuwe les en docente! Saskia gaat een YOGA FLOW les geven (Vinyasa achtige flow les met meerdere yoga stijlen) en daardoor komt de ASHTANGA les te vervallen (deze gaat naar de donderdagochtend)

De ASHTANGALES van WILJA gaat naar de DONDERDAG ochtend toe, en de YIN YANG les van WILJA gaat naar de Dinsdagochtend. (de POWERYOGA komt daardoor te vervallen)

Vanaf MAANDAG 21 september wordt er een nieuwe HATHA ochtendles gegeven door WILJA.

 

 

* Wilja neemt 21 september de Ashtanga les van Aernout over.

* Saskia neemt 21 september de Yin les van Aernout over.

*Ilse neemt 22 september de Hatha les van Aernout over. 

*Wilja neemt 30 september de Yin les van Ellen over.

 

 

 

De studio's gaan per 1 juli weer OPEN! Uiteraard op een veilige manier en volgens protocol (voor het beknopte protocol klik hier), maar we zijn blij dat we jullie weer in de studio mogen ontvangen!

Mede daarom ook een actie voor onze leden: Bring a friend for free! (klik voor meer info)

De spullen die schoongemaakt kunnen worden in de studio zoals onze matten en blokken (met spuitflessen met o.a. Dettol) kunnen gebruikt worden. Neem voor de Bolsters een kussensloop mee, een eigen dekentje en handdoek is ook aan te raden!!

In de kleedkamer mogen 2/3 klanten per keer zijn, er kunnen 10/11 klanten meedoen met de les, de les wordt ook opgenomen (waarbij alleen de docent in beeld komt en niet de deelnemers) zodat klanten die vanuit huis etc de les LIVE willen volgen ook mee kunnen doen en de volgende dag wordt de les nog een keer online als video aangeboden, zo zijn er drie mogelijkheden om de les toch te volgen.

Het reserveren van de Live lessen en de online video lessen (deze zijn 48 uur te bekijken) kan via het centrale 'online yoga' rooster en reserveringssyteem. De lessen in de studio zijn te reserveren via het rooster en reserveringssyteem van onze studio.

 


 

Rooster online Dordrecht vanaf april staat in het centrale online rooster: https://www.yogapoint.nl/nl/lesrooster-nl/onlineyoga.html Reserveren kan via het reserveringssyteem; kies als locatie voor ´online yoga'.