Nieuws

Dordrecht

 

 
 

 

 Er kunnen onder andere maximaal 11 deelnemers per les deelnemen met 1,5 m afstand en de geavanceerde mechanische ventilatie zal specifiek worden ingezet. (deze hebben we laten vernieuwen)

Neem je eigen matje mee (advies is om een eigen mat aan te schaffen, wanneer je geen eigen matje hebt kan je er een van ons gebruiken, deze dient goed schoongemaakt te worden na de les), en een eigen deken en sloop voor om de bolster.

Ook wordt verzocht, als dat mogelijk is, om in sportkleding naar de studio te komen zodat de kleedkamer zo min mogelijk gebruikt hoeft te worden dan voor de schoenen en jassen.

 

 

De studio's gaan per 1 juli weer OPEN! Uiteraard op een veilige manier en volgens protocol (voor het beknopte protocol klik hier), maar we zijn blij dat we jullie weer in de studio mogen ontvangen!

De spullen die schoongemaakt kunnen worden in de studio zoals onze matten en blokken (met spuitflessen met o.a. Dettol) kunnen gebruikt worden. LET OP: Neem voor de Bolsters een kussensloop mee, een eigen dekentje en handdoek is ook aan te raden, de dekens van de studio kunnen niet gebruikt worden..!!

Kom het liefst al in je sportkleding naar de studio zodat er zo min mogelijk gebruik van de kleedkamer gebruikt wordt gemaakt. In de kleedkamer mogen 2/3 klanten per keer zijn, er kunnen 10/11 klanten meedoen met de les, de les wordt ook opgenomen (waarbij alleen de docent in beeld komt en niet de deelnemers) zodat klanten die vanuit huis etc de les LIVE willen volgen ook mee kunnen doen en de volgende dag wordt de les nog een keer online als video aangeboden, zo zijn er drie mogelijkheden om de les toch te volgen.

Het reserveren van de Live lessen en de online video lessen (deze zijn 48 uur te bekijken) kan via het centrale 'online yoga' rooster en reserveringssyteem. De lessen in de studio zijn te reserveren via het rooster en reserveringssyteem van onze studio.

 


 

Rooster online Dordrecht vanaf april staat in het centrale online rooster: https://www.yogapoint.nl/nl/lesrooster-nl/onlineyoga.html Reserveren kan via het reserveringssyteem; kies als locatie voor ´online yoga'.