Locatie Oudegracht

De studio ligt aan de sfeervolle werf van de Oudegracht (nr.44) en op 10 minuten loopafstand van het CS Utrecht. De studio bestaat uit twee zalen en bevindt zich tegenover fitnesscentrum ‘the Workout’ (schuin tegenover ‘Rembrand bioscoop’). Op zondag is het parkeren gratis (behalve op koopzondagen vanaf 12 uur). Hieronder ziet u een sfeerimpressie van onze studio aan de Oudegracht.

Locatie Leidsche Rijn

Leidsche Rijn heeft een vernieuwde studio op Strijkviertel 26. Deze sfeervolle studio is quo oppervlakte en hoogte een stuk ruimer dan de vorige studio in Leidsche RIjn en heeft onder andere een houten vloer van ruim 200m2. Uiteraard is de studio voorzien van yogamatten en vele hulpmiddelen zoals blokken, riemen, yogastoelen, dekens en bolsters.

Locatie Woerden

Yoga Point Woerden: in dit gebouw zijn meerdere bedrijven gevestigd die zijn gericht op het bevorderen van de gezondheid en we zijn erg blij dat we de yogalessen voortaan, in dit mooie gebouw mogen geven. Er is uiteraard een kleedruimte aanwezig en in de studio zijn yogamatten, bolsters, dekens, riemen en yogablokken aanwezig.

Yoga Point Nijmegen

In het centrum van Nijmegen op de Van Welderenstraat 29 bevindt zich de ruime en sfeervolle Yoga Point studio. In de studio zijn voldoende Manduka yogamatten, dekens, bolsters, riemen en yogablokken aanwezig. 

Yoga Point Arnhem

In het centrum van Arnhem op de Looierstraat 54 bevindt zich de Yoga Point studio. De hele studio is sfeervol ingericht met een nieuwe vloer en voorziet in Manduka yogamatten, bolsters, riemen, blokken en dekens.

Yoga Point Amsterdam

Yoga in Amsterdam : op 15 minuten fietsafstand van het centrum van Amsterdam bevindt zich de Yoga Point studio in Amsterdam Noord. In deze prachtige ruime lichte yogastudio in Amsterdam kan je veel verschillende vormen van Yoga beoefenen.  Deze moderne studio van bijna 300m2 ligt slechts op 15 minuten fietsafstand van Amsterdam Centraal en je kunt hier gratis parkeren. Tevens is er een ruime kleedkamer aanwezig. 

 Adres: Slijperweg 2 1032 KV Amsterdam

Yoga Point Amsterdamsetraatweg 622 (Utrecht) 

Een mooie ruimte met douches op de eerste verdieping. Je kunt er gratis parkeren; de ingang zit aan de zijkant van het gebouw.

Yoga Point Dordrecht

Een sfeervolle ruimte gelegen in het centrum van Dordrecht. Op de begane grond is de ontvangst en kleedruimte en op de 1e verdieping de ruime yogaruimte.

Adres: Raamstraat 32, 3311VR Dordrecht

Verhuur van ruimtes in Utrecht centrum, Leidsche Rijn en Woerden

Alle ruimtes zijn eventueel te huren. Let op: de verhuurmogelijkheden zijn normaal alleen toepasbaar buiten het reguliere lesrooster van Yoga Point. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..