Irma

Irma

Oudegracht (lesrooster)

Over Irma

Begon met Hatha yoga in 2006 in Milaan, overal pijn voelend in haar lichaam. Op hetzelfde moment wel sceptisch na jaren van aerobic/body pump, zou het dezelfde workout geven? En, werkend in de modewereld, toch een hectische en oppervlakkige wereld waar alleen uiterlijk belangrijk is, was de vraag zou het wel iets zijn voor haar? Het duurde vervolgens niet lang helemaal om te zijn en de voordelen te voelen, niet alleen lichamelijk. De wekelijkse yogalessen gaven haar een ander inzicht op haar leven en onderbewust bijdragend aan de redenen om terug te keren naar Nederland, na 18 jaar te hebben gewoond in Italië.

Met veel plezier volgde zij sinds 2009 Vinyasa yoga met leraressen Hilary Brown, Marlene Henny en Sandra Carson, die haar yoga beoefening naar een ander niveau hebben gebracht. Zij heeft de YM Going Deeper Course - 10 days gevolgd in 2010 en na enkele moeilijke jaren was de tijd rijp om te beginnen met de YM Teacher Training Course - 200hrs in 2015. Verder blijft zij zich ontwikkelen door regelmatig workshops te volgen van internationale yoga teachers.

Daar sport een enorme passie is, is zij erg geïnspireerd yoga in de sportwereld te brengen zoals al gebeurt in US. Zij heeft grote interesse in het technische aspect van de asanas, hoe kom je /blijf je veilig in een pose. Opening, flexibiliteit en balans brengend in verschillende delen van het lichaam zodat men beter kan bewegen en blessures kan vermijden. De poses langer vasthoudend met ademhaling voor het effect op het lichaam en de geest.

Deze kwaliteiten zijn te vinden in haar les, langzaam en mindful.

How you approach your yoga is how you approach your daily life...

Irma's specialiteiten

Hatha Yoga
Vinyasa Yoga

Irma's talen

Nederlands
English

← Terug naar docenten overzicht