Kundalini Flow combineert de mooiste elementen van Vinyasa en Kundalini yoga. Het doel van deze les is niet om een perfecte pose te leren, het doel is dat jij je beter voelt! De insteek is functioneel. Dit betekent dat er voor iedere oefening verschillende alternatieven worden aangeboden zodat jij het gewenste effect ervaart: dit kan een specifiek fysiek element zijn of juist pure ontspanning. De focus ligt op jouw ervaring en gevoel.

Kundalini Flow is een dynamische vorm van yoga en omvat lichaamsoefeningen gecombineerd met verschillende ademhalingstechnieken en creatieve meditaties. De fysieke houdingen zijn een voorbereiding op meditatie. Dit zorgt voor een heerlijk yin/yang effect. Je wordt fysiek uitgedaagd en tegelijkertijd vergroot het je focus, verbetert je vitaliteit en veerkracht én ervaar je diepe ontspanning.

Kundalini Flow draagt bij aan bewustwording van je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. Zo kan een regelmatige beoefening van Kundalini Flow bijdragen aan stressmanagement, verbetert het sportprestaties en leert het hoe je om kunt gaan met tegenslagen.

Ervaring is niet vereist. Hoe moe, stijf of juist fit je je ook voelt, aan het einde van de Kundalini Flow les voel je de energie (weer) stromen!