Nieuws

Leidsche Rijn

Yoga Point Leidsche Rijn

Masterclasses
Masterclasses zijn extra lessen bovenop het gewone rooster. Op vrijdagavond en/ of op zondagmiddag kun je proeven van verschillende disciplines die direct voorkomen uit- of afstammen van Yoga. Soms zijn het gewoon extra lange lessen zodat je eens wat meer de diepte in kan gaan en langer de tijd hebt om het effect van die les te voelen. Een masterclass reserveer je als een gewone les, ze staan gewoon in het reserveringssysteem. Masterclasses worden ook aangekondigd in de hal van de studio.


Workshops
Regelmatig worden er in de studio in Leidsche Rijn yoga-workshops georganiseerd. Een workshop gaat een stapje verder dan een masterclass. In een workshop leer je niet alleen door middel van doen maar leer je ook de theorie achter bepaalde technieken en is er ruimte voor vragen en suggesties. Ten onrechte wordt weleens gedacht dat workshops alleen voor yogadocenten zijn. Workshops zijn er voor IEDEREEN! En ook leuk om cadeau te doen.
Je kunt het aanbod bekijken in de hal van de studio maar meer informatie en reserveren doe je via: www.yogapointshop.nl
Let op: workshops zijn slechts in enkele gevallen restitueerbaar. Reserveer en betaal pas als je zeker bent van deelname (dit zijn de kleine lettertjes)