Lesrooster

Arnhem

Laatste nieuws 

Yes, de studio mag  weer open voor groepslessen - helemaal coronaproof en veilig voor 16 mensen per les. Heb je ook zoveel zin om weer face to face, samen met anderen mensen yoga te beoefenen? Wij ook! We zien je graag weer in de studio van Yogapoint Arnhem! Bekijk all de updates van het rooster en scroll naar beneden. 

YOGA BINNEN

Vanaf zaterdag 5 juni starten we weer met meerdere groepslessen (max. 16 personen) per dag. Kijk daarvoor in ons gewone lesrooster "Arnhem".

YOGA BUITEN

Daarnaast bieden wij enkele buitenyogalessen in Park Zypendaal aan. Trefpunt: grote boom (beukenboom) tegenover Huis Zypendaal. Je vind deze lessen ook onder locatie "Arnhem".

YOGA ONLINE

De lessen die tijdens de lockdown online werden gegeven, blijven gewoon doorgaan en zijn te boeken via de locatie "Online Yoga" - "Arnhem".We bieden iedere dag tenmiste een les live via zoom met je vertrouwde docenten aan en een online video les, die tenmiste twee dagen lang te bekijken is.  

Lees alsjeblieft nogmaals de Covid-19 richtlijnen voor de yogalessen in de studio. Je kunt vanaf 15 min. voor aanvang van de les binnen komen. Je draagt een mondkapje bij binnenkomst tot aan de mat. Tijdens de les kan het mondkapje af. Je gebruikt je eigen mat, als je materiaal van ons gebruikt, dien je dat af te dekken met een schone handdoek of naderhand te ontsmetten. Je eigen mat maak je thuis schoon. Vul de zaal van achteren naar voren en bij het verlaten gaan eerst de voorsten en dan de achtersten er weer uit om door elkaar lopen te voorkomen. De kleedkamer is niet in gebruik, blijf ook niet binnen hangen om te kletsen na de les om te voorkomen dat groepen door elkaar mengen. Het toilet is open, maar probeer bezoek te minimaliseren.

Voor de 200 uur RYT® Vinyasa Flow docentopleiding klik hierDe volgende opleiding in Arnhem start in september 2021. 

ROOSTER VANAF 5 JUNI En ZOMERROSTER TOT MET 31 AUGUSTUS  

Breng je een mondkapje mee als je naar de studio komt? Op de mat hoef je die niet te dragen. Wij kijken er al naar uit om jullie snel weer met ons gewone rooster te mogen verwelkomen! Lees de maatregels voordat je naar de studio komt.

Maandag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
09:30 - 10:30 Hatha Yoga Wendy intensity20  
19:00 - 20:00 Yin Yoga | ook via zoom  Imke intensity15 + video les 
20:30 - 21:30 Anusara® Yoga Basic  (Dutch/English)| ook via zoom livestream  Doris intensity25

Dinsdag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
09:30 - 10:30 Power Yoga wisselend intensity25  *vanaf september
19:00 - 20:00 Hatha Yoga | ook via zoom livestream Roos intensity20  *pauze 27.07.
20:30 - 21:30 Vinyasa Yoga | ook via zoom livestream Jacqueline image.png  

Woensdag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
09:30 - 10:30 Yin Yang Yoga  Wendy  intensity20   *vanaf september
19:00 - 20:00 Vinyasa Yoga | ook via zoom livestream Carolien intensity30  *pauze 28.07-11.08.
20:30 - 21:30 Kundalini Yoga | ook via zoom live stream Bjorn  image.png

 + video les *pauze 18.+25.08.

Donderdag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
vanaf 07:00 Meditatie - 15 min video les Doris intensity20  
09:30 - 10:30 Hatha Yoga (Dutch/English)| ook via zoom Doris intensity20 *pauze 29.07.; 19.08.;26.08.;  
19:00 - 20:00 Hatha Flow Yoga (English)| ook via zoom Aida image.png *pauze 12.08.; 19.08.
20:30 - 21:30 Yin Yoga   Latifa intensity15   

Vrijdag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
vanaf 7:00 Cardio Yoga - 10 min video les Doris intensity20 +video
09:30 - 10:30 Yin Yang Yoga (Dutch/English)| ook via zoom Doris intensity25  *pauze 20.08.; 27.08.
19:00 - 21:30 Self care Friday or Freedom Friday wisselend intensity20   

Zaterdag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
09:30 - 10:45 Anusara® Yoga advanced (Dutch/English)- ook via zoom Doris intensity35  + video les pauze 21.08.; 28.08.
11:00 - 12:00 Aroma Restorative Yoga (Dutch/English) Doris intensity15  *

* op 19 juni geen Restorative Yoga

Zondag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
10:00 - 11:00 Vinyasa Flow Yoga | bij mooie weer in Park Zypendaal Nicole intensity20  

Een-op-een yoga, bedrijfsyoga en individuele groepslessen ook via ZOOM! 
 
 
Je kunt ook prive- of duo-lessen boeken. De kosten voor een priveles zijn € 72/60 min. en voor een duo-les € 75/60 min. in de studio. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.We zien je graag online en in de studio. 
 

Een-op-een yoga 

Een-op-een yoga betekent: een student werkt samen met een yoga docent. Een-op-een yoga lessen worden via een intake gesprek geheel op uw persoonlijke behoeftes en situatie afgestemd. Van privé verdiepingslessen tot aan meerdere therapie of revalidatie / herstel sessies. Dit omvat zowel de fysieke takken van yoga zoals asanas, alignments, pranayama maar ook de koppeling met de filosofie, meditatie of evt. begeleiding/coaching tijdens de transformatieve ervaringen op het yogapad.

Een-op-een yoga is ook heel geschikt voor mensen die te maken hebben met stress, emotionele onbalans, blessures, rugklachten, spijsverteringsproblemen, slechte houding, lage of weinig energie, overgewicht. Een-op-een yoga kan ook de juiste begeleiding bij een burn-out zijn.

Daarnaast kan Een-op-een yoga geschikt zijn voor mensen die onzeker zijn over welk level yoga zij willen beoefenen of met welke yogastijl ze het beste kunnen beginnen. Ook kan de intentie bijvoorbeeld zijn een keer per jaar te kijken hoe je je practice de juiste boost kunt geven.

Heb je vragen of belangstelling aan Een-op een Yoga stuur dan een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Bedrijfsyoga 

Door bedrijsyoga worden werknemers gezonder en vitaler, is er minder ziekteverzuim en de sfeer op de werkvloer word verbeterd. De yoga oefeningen zijn toepasbaar op de werkvloer, denk bijvoorbeeld aan yoga op de stoel. Doris heeft ervaring in het lesgeven bij bedrijven zoals Siemens, Allianz, German Ayurveda Institute, Adlon Day Spa Berlijn, advocatenbureaus en redacties. Ook andere docenten van Yogapoint Arnhem hebben affiniteit met het bedrijfsleven en zijn beschikbaar. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Individuele groepslessen 

Wij maaken individuele groepslessen in onze studio of ook buiten onze studio mogelijk. Denk aan incenitives, bedrijfsuitjes of een bewust feestje met een van onze yoga docenten. Heeft u een idee nodig voor de setting van een individuele yoga groepsles of heeft u daarvoor al eigen plannen gemaakt? Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Voor de 200 uur RYT® Vinyasa Flow docentopleiding klik hierDeze opleiding start op 9 januari.