Lesrooster

Arnhem

Lieve Yogi´s,

yes, vanaf 1 juli mogen de yogastudio's ook weer open! Deze laatste maatregel brengt met zich mee dat sommige lestijden veranderd zijn. Er is handgel aanwezig en handdoeken zijn vervangen door papier. Lees hier de maatregels voordat je naar de studio komt. 

Namasté,
Team Yogapoint Arnhem 

De Online Yoga video lessen blijven bestaan! Bekijk het rooster op locatie Online Yoga.

 

ROOSTER VOOR JULI/AUGUSTUS 2020

Voor de 200 uur RYT® Vinyasa Flow docentopleiding klik hier. Deze opleiding start op 5 september.

Maandag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
09:45 - 10:45 Jai Ma Hatha Yoga Wendy intensity20  
19:00 - 20:00 Yin Yoga  Imke intensity15  
20:30 - 21:30 Anusara® Yoga Basic  (Dutch/English) Doris intensity25   

 

Dinsdag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
09:45 - 10:45 Slow Flow Yoga Latifa intensity25  
19:00 - 20:00 Hatha Yoga Latifa intensity20  
20:30 - 21:30 Vinyasa Yoga Cynthia intensity30  

  

Woensdag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
09:45 - 10:45 Jai Ma Yin Yang   Wendy intensity30  
19:00 - 20:00 Vinyasa Yoga Julie intensity30  vanaf septmeber
20:30 - 21:30 Restorative Yoga  Doris intensity15  

 

Donderdag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
09:45 - 10:45 Jai Ma Hatha Yoga (Dutch/English) Doris intensity20  
19:00 - 20:00 Vinyasa Yoga Latifa intensity30  
20:30 - 21:30 Yin Yoga  Latifa
intensity20   

 

Vrijdag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
09:45 - 10:45 Jai Ma Yin Yang Yoga (Dutch/English) Doris intensity25  
17:00 - 18:00 Slow Flow Vinyasa Yoga Cindy intensity25 NIEUW vanaf september 

Zaterdag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
09:30 - 10:30 Aroma Restorative Yoga (English) Doris intensity15  
11:00 - 12:30 Anusara® Yoga Advanced (English) Doris intensity35  

* De Anusara van 90 minuten telt als 2 lessen.

Zondag

TijdLesvormDocentIntensiteit 
09:30 - 10:30 Jai Ma Vinyasa Flow Yoga Nicole intensity20  
11:00 - 12:30 Restorative Yoga  Latifa intensity15   
19:00 - 20:00 Yin Yoga on a Sunday evening  Kitty intensity20 NIEUW vanaf septmeber 

 

Een-op-een yoga, bedrijfsyoga en individuele groepslessen ook via ZOOM! 
 
TijdLesvormDocentLesvorm/Level Contact 
Op afsprak
Een-op-een yoga een van onse docenten Individueel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  * 
Op afspraak Bedrijfsyoga een van onse docenten  Individueel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  **
Op afspraak Individuele groepslessen  een van onse docenten  Individueel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ***
Op afsprak

Klankmassage Een-op-een

Doris  Individueel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ****

* Een-op-een yoga betekent: een student werkt samen met een yoga docent. Een-op-een yoga lessen worden via een intake gesprek geheel op uw persoonlijke behoeftes en situatie afgestemd. Van privé verdiepingslessen tot aan meerdere therapie of revalidatie / herstel sessies. Dit omvat zowel de fysieke takken van yoga zoals asanas, alignments, pranayama maar ook de koppeling met de filosofie, meditatie of evt. begeleiding/coaching tijdens de transformatieve ervaringen op het yogapad.

Een-op-een yoga is ook heel geschikt voor mensen die te maken hebben met stress, emotionele onbalans, blessures, rugklachten, spijsverteringsproblemen, slechte houding, lage of weinig energie, overgewicht. Een-op-een yoga kan ook de juiste begeleiding bij een burn-out zijn.

Daarnaast kan Een-op-een yoga geschikt zijn voor mensen die onzeker zijn over welk level yoga zij willen beoefenen of met welke yogastijl ze het beste kunnen beginnen. Ook kan de intentie bijvoorbeeld zijn een keer per jaar te kijken hoe je je practice de juiste boost kunt geven.

Heb je vragen of belangstelling aan Een-op een Yoga stuur dan een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

**Door bedrijfsyoga worden werknemers gezonder en vitaler, is er minder ziekteverzuim en de sfeer op de werkvloer word verbeterd. De yoga oefeningen zijn toepasbaar op de werkvloer, denk bijvoorbeeld aan yoga op de stoel. Doris heeft ervaring in het lesgeven bij bedrijven zoals Siemens, Allianz, German Ayurveda Institute, Adlon Day Spa Berlijn, advocatenbureaus en redacties. Ook andere docenten van Yogapoint Arnhem hebben affiniteit met het bedrijfsleven en zijn beschikbaar. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

***Wij maken individuele groepslessen in onze studio of ook buiten onze studio mogelijk. Denk aan incenitives, bedrijfsuitjes of een bewust feestje met een van onze yoga docenten. Heeft u een idee nodig voor de setting van een individuele yoga groepsles of heeft u daarvoor al eigen plannen gemaakt? Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..