Zaterdag 30 maart Yin Yoga In Concert XL

yin yoga in concert 30maart

Reserveren kan door op de foto te klikken (zorg eerst dat je bent ingelogd).

Op zaterdagavond 30 maart geven Yin yoga-docent Miriam Evers en percussionist Gijs Anders van Straalen opnieuw een 'Yin yoga in concert'. Deze keer een XL-editie van 2,5 uur, die helemaal in het teken staat van de lente. 

Ervaar de magische combinatie van relaxen in een Yin houding met klanken die je steeds dieper laten ontspannen. Voel de trillingen van de muziek, laat je meevoeren met de verschillende melodieën en klanken en kom zo helemaal tot rust.

In deze extra lange editie zal Miriam Evers ook een korte workshop geven over meridianen en de specifieke meridianen van Lever en Galblaas die volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde centraal staan in de Lente. De houdingen binnen deze sessie zijn helemaal afgestemd op deze meridianen, zodat jij je ook helemaal kan afstemmen op de mooie krachtige energie van dit seizoen. 

Miriam Evers is een van de vaste Yin-docenten van Yogapoint. Naast lesgeven geeft ze shiatsu-(stoel)massages, organiseert ze evenementen en retreats, en blogt ze over 'slow living' en Yin yoga. Gijs Anders van Straalen is een van Europa’s top-percusionnisten. Naast tournees over de hele wereld met o.a Wouter Hamel, heeft hij zich de afgelopen jaren toegelegd op muziek en geluid speciaal voor de begeleiding van yoga en meditatie. Details: Datum: zaterdag 30 maar Tijd: 19.30-22.00 uur (deuren open vanaf 19.15 uur)

Locatie: Yogapoint, Slijperweg 2 (boven de Febo)

Prijs: €29 (incl. kopje thee en wat lekkers)

Reserveren: klik hier (zorg eerst dat je bent ingelogd en klik dan op de link).