voor_in_de_etalage.png 

Copy_of_242526_november.jpg

 

 

 

 

workshop_gerjan.png 

 

 

 

 

 

Click flyer

for more info and booking..

 

242526 november

 intensive months

 Copy_of_Copy_of_paasdagen.png


Copy of Copy of zwangerschap

 

 simon 2018

lees verder.....

Simon Borg Workshop acherkant NL

 

 Chandana Mei

Kundalini wsreserveer ws ton lathouwersDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

chandana flyer website pointmore info

Kristina

 

 Deze workshop boeken.

 

 

21 oktober 14.00 -16.30  Kundalini Introductie Workshop

Kundalini Warrior

 

Mijn naam is Kim. In de spirituele wereld heet ik Surjan Kaur
(Rejuvenating Person).
Ik ben vrouw, vrouw van, moeder van twee zoons, ondernemer, yogadocent en ik leid yogadocenten op. Yoga raakt mij diep en op verschillende niveau's. Het brengt me dicht bij wie ik werkelijk ben en het geeft me de kans, de mogelijkheid en ruimte om compleet te zijn. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor diegenen om mij heen.
Ik ben opgeleid in diverse stijlen van yoga: Hatha (statisch) en Vinyasa (dynamisch). Maar in februari 2015 ben ik in India ook opgeleid in Kundalini Yoga (energetisch) door Gurmukh Kaur Khalsa. Iedere stijl heeft zijn eigen specialiteiten en brengt iets anders bij de beoefenaar naar boven. Maar voor mij brengt Kundalini Yoga alles wat ik van yoga verwacht: mentale en fysieke kracht, rust en balans,onuitputtelijke energie en persoonlijke waarheid. Kundalini Yoga zorgt ervoor dat je kunt 'zien' wat je los kunt laten zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe dingen die jou en en je leven verrijken.
Kom in deze workshop kennis maken en vooral ervaren wat Kundalini Yoga met je doet. Klaar om je ware zelf te ontmoeten... ? Sat Nam!
 

 

Boek deze workshop via lessen inplannen

 

 

 

 

 

Workshop: Happy hips

17796650 956534641149244 7319596593443065013 n

Wegens succes herhaald!

In deze workshop gaan we bezig met heup openers waardoor bijvoorbeeld een halve of hele lotus zoals die ook in Ashtanga veel voorkomt wat toegankelijker wordt. Maar ook bv Hanumanasana ofwel de split. We werken dus tevens aan het strekken van de hamstrings (achterkant been) en quadriceps (voorkant dijbeen) die beide in directe relatie staan met de mogelijkheden van kanteling in het bekken/buiging in de heupen en psoas.

Bij de meeste mensen in het Westen zit de energie te hoog en het openen van de heupen brengt de energie omlaag.

Energetisch gezien zijn de heupen de poort naar de aarde en de aardse energie die vanaf de voeten via de heupen naar het 1e en 2e chakra gaat.

Emotioneel gezien zijn heupen net als schouders vaak belast met spanningen uit het verleden, en alles wat onverwerkt is. Dus in deze workshop doen we sequenties die erop gericht zijn dit soort blokkades op te heffen

Kom meedoen en na zowel pittige als rustige oefeningen loop je straks met happy hips de deur weer uit!

Kosten 15,-

Simon Borg Workshop 1