Donderdagavond 12 december Masterclass AdemWerk met Jaime van der Lugt  

 
Tijd: 20.30-22.00 uur Shala 1 (ipv Restorative van Ty) 
 
Prijs  € 10.00 
 

Ga mee in een innerlijke reis middels bewust gebruik te maken van je ademhaling en ervaar hoe krachtig en diepgaand ademhaling kan werken op ons bewuste & onbewuste staat van zijn. Voel de verbondenheid tot op celniveau van je lichaam. Samen ademen versterkt elkaar en schept verbondenheid en een diepe herkenning van thema´s zoals openheid, loslaten, kwetsbaarheid en eenheid.Breathing is the faculty in us that is simultaneously voluntary and involuntary. You can feel that you are breathing, and equally you can feel that it is breathing you. So it is a sort of bridge between the voluntary world and the involuntary world — a place where they are one.- Alan Watts-

In deze XL Ademwerk wordt gewerkt met lichaamsbewustzijn en ademhalingstechnieken. De les wordt afgesloten met een meditatie en daarop volgt het delen van ervaringen.

The power to share and integrate the experiences. 

Heb je last van erge paniekaanvallen, epilepsie of ben je hoogzwanger, dan is deze les helaas niet geschikt voor je. Voor vragen neem gerust contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden: klik op de onderstaande link:

(LET OP: EERST INLOGGEN en dan opnieuw naar lesrooster-oudegracht-workshops)
 
 
 
Donderdagavond 9 Januari 2020 Masterclass AdemWerk & Cacao met Jaime en Leonie
 
 
Tijd: 20.30-22.00 uur Shala 1 (ipv Restorative van Ty) 
 
Prijs €  10.00
 

Tijdens deze avond schenken we pure cacao. Door een moment te nemen om cacao te delen, landen we op onze plek en kunnen we dieper gaan in het ademwerk. Cacao is zeer voedzaam en geeft je kracht en energie. Daarnaast creeert cacao vaak, door de werking op onze neurotransmitters, een ontspannen en liefdevol gevoel.

Daarna nemen we je mee in een innerlijke reis middels bewust gebruik te maken van je ademhaling en ervaar hoe krachtig en diepgaand ademhaling kan werken op ons bewuste & onbewuste staat van zijn. Voel de verbondenheid tot op celniveau van je lichaam. Samen ademen versterkt elkaar en schept verbondenheid en een diepe herkenning van thema´s zoals openheid, loslaten, kwetsbaarheid en eenheid.

 Heb je last van erge paniekaanvallen, epilepsie of ben je hoogzwanger, dan is deze les helaas niet geschikt voor je. Voor vragen neem gerust contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden: klik op de onderstaande link:

(LET OP: EERST INLOGGEN en dan opnieuw naar lesrooster-oudegracht-workshops)
 
 
 
Woensdagmiddag 15 januari 2020 Masterclass KinderYoga (6-12 jaar) met Kyra Buil
 
Tijd: 14.15-15.45 uur 
 
Prijs € 20,00 incl boek 

 

IM. Kinderyoga Materclass

"Mag ik jouw kind helpen de beste versie van zichzelf te laten zijn? Mijn missie is om elk kind te laten stralen. De rust te vinden in zichzelf, omgaan met stress, emoties, woorden aan emoties geven. Kortom wie ben ik? Waar ben ik goed in?"

Tijdens deze les krijgen kinderen Tools om zicht op een speelse manier persoonlijk te ontwikkelen. Ze zijn de dirigent van hun eigen leven/ brein"

Het gaat om spelend leren, ontdekken en ontspannen.  

Lijkt het je leuk voor je kind? Is jouw kind tussen de 6 en 12 jaar? Meld je dan aan!!

Aanmelden: klik op de onderstaande link:

(LET OP: EERST INLOGGEN en dan opnieuw naar lesrooster-oudegracht-workshops)
 
 
 
Zondag 19 januari 2020 Masterclass Klankbad met Sylvia Reynen
 
Tijd: 16.30-18.00 uur Shala 1

 

Prijs € 17,50

Liggend op je matje word je door Sylvia meegenomen op een ontspannende en helende reis met klankschalen, gongs, , oceaandrums en rainsticks 

Aanmelden: klik op de onderstaande link:

(LET OP: EERST INLOGGEN en dan opnieuw naar lesrooster-oudegracht-workshops)