Masterclass Stressherstel en Yoga met Sabine Pieters 

Zondag 25 Augustus Shala 1 

Tijd 14:30 - 17:00 uur 

Prijs 27,50 

Te veel en te lang stress isniet goedvoor onze gezondheid. In deze workshop wordt uitgelegd wat het verschil is tussen spanning en stress, overspannenheid en burn-out. Je leert wat de negatieve gevolgen van stress zijn en wat je zelf kunt doen om te herstellen. Hoe je jezelf zo goed mogelijk kunt ondersteunen ten tijde van stress en erna met o.a. voeding en beweging. We gebruikenkalmerendeademhalingstechnieken en yogahoudingen en sluiten af met een ontspannende meditatie. 

Deze workshop wordt gegeven door Sabine Pieters. Zij is yogadocent en coach. Sabine is opgeleid tot stresscounselor en deskundigeop het gebied van omgaan met stress.

De workshop kan gevolgd worden in combinatie met de workshop ‘Stresspreventie en yoga’. Je kunt ze ook los van elkaar volgen. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen met of zonder yoga ervaring.

Aanmelden: klik op de onderstaande link:

(LET OP: EERST INLOGGEN en dan opnieuw naar lesrooster-oudegracht-workshops)
 
 
Masterclass YinYang Yoga met essentielle olien met Sylvia Renen en Vera Janssen
 
 Zondag 22 September Shala 1
 

Tijd 15.00-17.00 uur 

 Prijs 23,50 

Op Zondag 22 sepetmber nemen Sylvia en Vera je mee in een masterclass YinYang Yoga met essentiele olien.

Vera Janssen, transformatie coach, inspireert en begeleidt vrouwelijke ondernemers op hun reis naar persoonlijk leiderschap.
Vera zet essentiële oliën en de wisdom of nature in als power tool voor healing en transformatie.

Essentiele olien worden al duizenden jaren gebruikt vanwege hun genezende eigenschappen. In deze masterclass gaan we in op de werking en het gebruik van essentiele olien. We laten je olien ruiken, voelen en proeven. Daarna ervaar je de ondersteunende werking ervan tijdens een heerlijke yin/yang les van Sylvia. Een bijzondere workshop. Dus mis hem niet!!

Aanmelden: klik op de onderstaande link:

(LET OP: EERST INLOGGEN en dan opnieuw naar lesrooster-oudegracht-workshops)

https://www.yogapoint.nl/index.php?option=com_reserveringen&view=inplannen&layout=betalen&les=71258

 

 

 
Masterclass Klankbad met Sylvia Reynen
  
 
Zondag 13 Oktober Shala 1 

 

Tijd 16.30 - 18.00 uur  

Prijs 17,50 

Op zondag 13 oktober van 16.30-18.00 neemt Sylvia je mee op deze klankreis en ervaar je de helende werking van een klankbad.

Laat je meevoeren op de akoestische klanken van Tibetaanse klankschalen, rainstick, koshi en oceandrum terwijl je ontspannen ligt en verwen jezelf met klanken en geluiden die een ontspannende werking op je lichaam en je emoties hebben.

Geluid is klank en klank is trilling. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. Water geleidt de trilling in je lichaam. Het geluid en de trilling van de klankschalen heeft een harmoniserende werking op het lichaam, op onze gevoelens en onze emoties. Een klankbad bevordert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Door de klanktrillingen krijgen alle lichaamscellen een subtiele massage. De energie gaat stromen, lichaam en geest worden in balans gebracht.

De klanken gaan daarheen waar het nodig is en de effecten van een klankbad kunnen zijn:

  • Geestelijk en lichamelijk ontspannen gevoel
  • Rustgevend
  • Vermindering van klachten
  • Balans tussen lichaam en geest
  • Betere doorbloeding van het lichaam
  • Loslaten van afvalstoffen
  • Meer vitaliteit en energie

Tijdens deze sessie krijg je uitleg over de klankschalen en de andere instrumenten, onderga je een klankbad en is er ruimte om na te praten en ervaringen te delen onder het genot van een kopje thee.

Aanmelden: klik op de onderstaande link:

(LET OP: EERST INLOGGEN en dan opnieuw naar lesrooster-oudegracht-workshops)

https://www.yogapoint.nl/index.php?option=com_reserveringen&view=inplannen&layout=betalen&les=71150