Yoga voor iedereen! Registreren

Ik wil deelnemen aan een proefles. Kan dat?

Uiteraard kun je deelnemen aan een proefles. Eenmalig kan dat voor een tarief van 7 euro. Je kunt de les online aanschaffen (eerst registreren) en reserveren.

Hoe werkt het nu precies?

Zie hier een filmpje met duidelijke uitleg!

Wat moet ik meenemen voor een proefles?

Je kunt deelnemen aan de les als je hebt gereserveerd. Het doorgeven van je naam is dan voldoende. Qua kleding is het vooral handig dat je er lekker in kunt bewegen. Sportkleding is over het algemeen prima. Je mag uiteraard je eigen mat meenemen, maar alles is in de studio aanwezig. Ook zijn er yogamatten te koop het kan fijn zijn om een eigen mat aan te schaffen. De matten worden dagelijks schoongemaakt, maar voor je eigen comfort & hygiene, zijn er veel mensen die zelf een yogamat aanschaffen. We hebben voor ieder wat wils: zie onze webshop.

Kan ik lessen volledig online reserveren?

Ja, lessen kunnen online worden betaald en gereserveerd. Het reserveren kan tot 5 minuten voor aanvang van de les (houdt er rekening mee dat je de lessen online dient te betalen; contant betalen kan niet in de studio). Ook het annuleren kan online tot 2 uur voor aanvang van de les. Wij kunnen de les niet voor je annuleren; dat moet je zelf doen via het reserveringssyteem.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik de lessen volg?

Ja, je bepaalt helemaal zelf wanneer je de lessen volgt binnen de gekozen termijn. Als je gemiddeld 1 x per week kunt deelnemen dan kun je dus ook de ene week niet komen en een andere week 2 keer deelnemen.

Ik ga op vakantie. Kan ik het abonnement stilzetten?

Ja, Abonnementen kun je éénmaal per drie maanden stilzetten. Voor doorlopende abonnementen geldt dat je het één maal per jaar kunt stilzetten voor zo lang als je zelf kiest. 

Ik ben geblesseerd? Kan ik de lessen inhalen.

Wij werken met zeer flexibele abonnementen, waarbij je zelf bepaalt wanneer je de lessen volgt (mits binnen de gekozen termijn). Als je langdurig geblesseerd bent, kun je het abonnement zelf éénmaal per drie maanden stilzetten. Houd er vooraf rekening mee dat je het abonnement één keer per drie maanden, of in het geval van doorlopende abonnementen eenmaal per jaar, kunt stilzetten; dat kan als je op vakantie gaat, of als je geblesseerd bent.

Hoe werkt een doorlopend abonnement qua reserveren?

Een doorlopend abonnement loopt  per 4 weken. Je krijgt elke 4 weken het aantal lessen waar je recht op hebt, waarbij je de extra lessen altijd 2 weken krijgt voordat het nieuwe abonnement ingaat. Hierdoor heb je genoeg lessen en kun je altijd minimaal 2 weken vooruit reserveren. De opgespaarde lessen blijven op je account staan zolang je abonnement actief is.

Hoe kan ik een doorlopend abonnement opzeggen?

Alleen doorlopende abonnementen dienen te worden opgezegd. Dit kan na ingelogd te zijn te kiezen voor 'opwaarderen' of 'abonnement bestellen'. 

Kan ik een les annuleren?

Je kunt de lessen zelf online annuleren via het reserveringssyteem.

Kan ik lessen volgen als mijn abonnement op pauze staat?

Het pauzeren van een abonnement is bedoeld voor momenten dat je niet kunt deelnemen; bijvoorbeeld tijdens ziekte of vakantie. Je kunt dan ook niet deelnemen tijdens het pauzeren van je abonnement. 

Ik wil beginnen met yoga. Welke les is geschikt?

Alle lessen zijn in principe geschikt als eerste les, behalve lessen waarvan is aangegeven dat ze niet geschikt zijn als eerste les. Je kunt zelf bepalen aan welke les je wilt deelnemen. Op het rooster staat de intensiteit van de lessen aangegeven. Sommige lessen zijn vooral ontspannend, terwijl andere lessen inspanning en ontspanning combineren. Het fijnste is om verschillende lessen uit te proberen, om te kijken welke vorm het beste bij je past. En dit kan ook een moment-opname zijn, de ene keer heb je een behoefte aan een rustige les maar je wilt wel "iets doen" ( bijvoorbeeld yin-yoga) de andere keer wil je weer vooral aan fysieke conditie werken (bijvoorbeeld een ashtanga-les) dit is helemaal aan jezelf en leuk om af te wisselen!

Ik ben geblesseerd. Kan ik toch aan de lessen deelnemen?

Vraag eerst aan je arts of behandelaar of je aan yoga kunt doen. Als zij aangeven dat dit mogelijk is, zullen onze docenten je zo goed mogelijk begeleiden en adviseren. Vaak is er ondanks een blessure nog veel mogelijk.

Hoe druk zijn jullie lessen?

Dat verschilt per les. Vaak zijn er tussen de 12 en 20 deelnemers. Als je liever deelneemt aan een rustige les, is het verstandig om te kiezen voor de minder populaire tijdstippen; ochtenden, vrijdagavond of in de middag.

Ben ik mijn lessen kwijt als ik ze na een periode overhoud?

Lessen van een doorlopend abonnement blijven altijd behouden zo lang je abonnement actief is. Je bepaalt zelf wanneer je overgebleven lessen inhaalt. Als je lessen overhoudt nadat je abonnement niet meer actief is, ben je normaal gesproken je lessen kwijt. Dit komt omdat de prijs per les afhankelijk is van de abonnementsduur en frequentie; een 10 rittenkaart (26 weken geldig/ frequentie van 1 les per 2,5 week) kost per les bijvoorbeeld duurder dan een abonnement van 2 x per week. We hanteren echter doorgaans de regel dat we de lessen kunnen verrekenen in een nieuw abonnement (let op; verrekenen wilt zeggen dat je de waarde van de lessen meeneemt). Als je om wat voor reden dan ook geen nieuw abonnement wilt aanschaffen, kunnen we een rittenkaart zonder extra kosten met een aantal maanden verlengen. Alle andere abonnementen kunnen we verlengen tegen een meerprijs van 9,90 Euro per maand; deze prijs is gebaseerd op het verschil in prijs per les tussen een rittenkaart en abonnement (het verschil is circa 2,50 Euro per week bij een 1 x per week abonnement). Als je het abonnement wilt verlengen, kan dat via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoeveel lessen kan ik vooruit reserveren?

Je kunt tot maximaal 8 lessen vooruit reserveren.

Kan ik per 4 weken betalen?

Ja, onze doorlopende abonnementen lopen allemaal per 4 weken.

Ik ben zwanger. Kan ik (nog) deelnemen aan de lessen?

Wij raden aan om deel te nemen aan de zwangerschapsyoga. Die lessen zijn veilig en speciaal ontwikkeld voor tijdens de zwangerschap. Onze zwangerschapsyoga lessen zijn actief en ook geschikt voor dames die nog niet zo lang zwanger zijn. Aangeraden wordt om vanaf 14 weken te starten met de zwangerschapsyoga.

Kan iemand anders op mijn naam deelnemen?

Dit kan alleen na overleg (zie ook voorwaarden).