Welkom in

Arnhem

Arnhem

In het centrum van Arnhem aan de Looierstraat 54 bevindt zich Yogapoint Arnhem. De studio is sfeervol ingericht met een nieuwe houten vloer, een koepel met natuurlijk licht en voorzien van Manduka yogamatten, bolsters, riemen, blokken en dekens.

De mooie en ruime yogastudio is toegankelijk voor iedereen die graag aan yoga doet. Het uitgebreide lesrooster omvat diverse yogastijlen zoals Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Power Yoga, Restorative en Slow Flow Vinyasa Yoga.

Iedereen is welkom, van beginners tot gevorderden. Yogapoint Arnhem biedt verschillende levels aan en docenten hebben oog voor het behoeftes van iedere leerling. Yogapoint werkt met een walk-in principe: kom wanneer jij dat wilt.

Bij Yogapoint Arnhem kan je ook een 200uur RYT® Vinyasa yogadocentopleiding volgen.

Looierstraat 54
6811 AZ Arnhem

Google Maps

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00u en 11.00u telefonisch en via de livechat bereikbaar. Via onderstaand mailadres zijn we altijd bereikbaar en proberen we snel te antwoorden.( LET OP: tijdens de Corona periode zijn we telefonisch minder bereikbaar). We willen u vragen om contact op te nemen via de email. Via onderstaand mailadres zijn we altijd bereikbaar en we proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden.

030 7527310

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

!---->

Kijk hieronder voor info over parkeren bij onze yogastudio in Arnhem:Klik hier voor meer tips voor parkeren in Arnhem.

Sfeerimpressie

Yoga Point Arnhem in beeld