Welkom in

Vleuten

Vleuten

Welkom bij Yoga Point Vleuten! Een spiksplinternieuwe, moderne yogastudio in het (winkel)centrum van het oude dorp, achter de Hema.

De studio heeft een industrieel karakter en wordt gekenmerkt door o.a. een schitterende scheidingswand van metaal een (melk)glas. Die wand scheidt de yogazaal van de winkel, waarin je binnenkomt. Achterin de zaal bevind zich een gezellige, ruime kleedkamer, een toilet en een pantry.

Er zijn voldoende matten, bolsters, blokken en dekens aanwezig om elke yogales zo comfortabel mogelijk te maken.

In de winkel worden producten verkocht die in lijn liggen van de yogafilosofie: Mindful cadeau's voor jong en oud! Natuurlijk, biologisch, duurzaam en eerlijk zijn daarbij belangrijke trefwoorden. Maar er is ook een heerlijk gekoeld drankje of een healthy snack voor na de les.

Rondom het winkelcentrum is voldoende gratis parkeergelegenheid. De fiets graag tegen de daarvoor bestemde beugels.

Kees Valkensteinlaan 4
3451 CJ Vleuten

Google Maps

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00u en 11.00u telefonisch en via de livechat bereikbaar. Via onderstaand mailadres zijn we altijd bereikbaar en proberen we snel te antwoorden. LET OP: Tijdens de periode van de coronomaatregelen zijn we telefonisch niet te bereiken. Per email zijn we altijd te bereiken en we proberen altijd op korte termijn te antwoorden. Toch liever telefonisch contact? Geef ons je telefoonnummer en we bellen je terug. Mail je telefoonnummer en in het kort je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

06 84 68 93 20

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sfeerimpressie