Nikita

Nikita

Amsterdam (lesrooster)

Over Nikita

Yoga is waarmee ik naar binnen keer naar dat fijne gelukzalige gevoel waarin alles goed is en alles klopt. En met yoga bedoel ik niet alleen asanas (houdingen), maar ook pranayama (ademhalingsoefeningen), meditatie en een manier van leven.

In 2014 begon het avontuur en vertrok ik naar een ashram in Indonesié. Hier ging ik 40 dagen lang, 5 uur per dag mediteren. Het was heel zwaar in het begin, maar uiteindelijk zo prachtig. Ik vond zoveel geluk en liefde vanbinnen. Een gevoel van diep geluk voor alles en iedereen. Dat gevoel wil ik delen! Met iedereen.

Ik deed mijn eerste 200 uurse opleiding tot Hatha Yoga docent in India zo'n 6 jaar geleden. Daarna begonnen met lesgeven en niet meer gestopt. Veel gemediteerd, lange periodes in ashrams doorgebracht in India en Indonesié. Ook een 10-daagse Vipassana cursus gedaan (10 dagen stilte). Later heb ik nog een 300hrs Hatha/Ashtanga/Vinyasa Yoga Teacher training afgerond in Dharamsala, India. Dit jaar rondde ik de opleiding tot kinderyoga docent af.

Nikita's specialiteiten

Hatha Yoga
Kinder Yoga
Pranayama
Meditatie

Nikita's talen

Nederlands
English

← Terug naar docenten overzicht