Renee

Renée

A'damsestraatweg (lesrooster)

Zuilen (lesrooster)

Over Renée

Tijdens haar studententijd kwam Renée's enthousiasme voor yoga langzaam op gang. Onder andere door werk in het buitenland verloor ze de yoga na haar studententijd kort uit het oog. Eenmaal weer gesetteld in Nederland en werkzaam in het commerciële bedrijfsleven ontstond opnieuw de drang naar rust en verstilling.

In de fysieke en mentale bewustwording die yoga biedt vond Renée haar favoriete momenten van de dag, weg van een bestaan vol haast, prestatiedruk en technologie.

In de zomer van 2017 kwam Renée hard ten val tijdens een ongeluk op een obstakelbaan. Tijdens de moeilijke periode na het oplopen van een whiplash en hersenschudding was Ashtanga yoga de houvast in haar herstel. Hier heeft zij opnieuw leren bewegen, voelen en luisteren naar haar lichaam. Mede door yoga heeft zij haar lichaam weer beweeglijk en sterk weten te maken, alsook haar gedachten kalm en liefdevol. Dit gevoel van kunnen vertrouwen op je lichaam en daarin rust en kracht vinden wil ze het allerliefst doorgeven tijdens haar lessen.

Renée's specialiteiten

Ashtanga yoga
Power yoga
Hatha Yoga

Renée's talen

Nederlands
English

 
← Terug naar docenten overzicht