Sabine

Sabine

Oudegracht (lesrooster)

Over Sabine

Mijn naam is Sabine, ik ben 32 jaar en woon in Utrecht. Vanaf mei start ik met het geven van lessen mindfulness op zondagavond bij Yogapoint. Hier kijk ik erg naar uit!

Als kind ben ik opgegroeid door ouders die het belang inzagen van bewust leven en het beoefenen van meditatie. Zonder dat ik me er bewust van was, speelde mindfulness voor mij van jongs af aan al een rol in mijn leven. Als kind door dit te beoefenen en als puber om me hier flink tegen af te zetten.

Na de middelbare school groeide mijn interesse voor het werken in de hulpverlening en heb ik hier verschillende studies in gedaan. In deze periode maakte de weerstand voor meditatie steeds meer plaats voor het zien van de waarde hiervan. In deze periode heb ik mijn eerste retraite gedaan in Thailand, waarna meditatie een steeds grotere rol ging spelen in mijn leven. Ik ging zelf steeds vaker mediteren en gebruikte in mijn werk de oefeningen en inzichten om anderen te helpen. Tot slot heb ik de opleiding tot mindfulness (MBSR) trainer gedaan. Dit gaf mij de juiste handvatten als trainer.

Ik voel me erg bevoorrecht om anderen nu te mogen ondersteunen in het beoefenen van mindfulness. Mijn lessen zijn praktisch en direct toepasbaar. Er is namelijk zoveel te leren met beide benen op de grond. Ik hoop je te mogen verwelkomen tijdens mijn lessen.

"Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien" - Franciscus van Assis

Sabine's specialiteiten

Mindfulness

Sabine's talen

Nederlands
English

← Terug naar docenten overzicht