Suzanne

Suzanne

Dordrecht (lesrooster)

Over Suzanne

De combinatie van mijn perfectionisme, zelfdiscipline en het veeleisende schoolsysteem zorgden ervoor dat ik in een burn-out belandde. Ik had zó hard gewerkt om psychologie te kunnen studeren aan de universiteit dat toen het zover was, ik de energie er niet meer voor had. Ik besloot te stoppen met studeren en de tijd te nemen om uit te rusten. En geloof me, dat was een van de beste keuzes van mijn leven.

Ook al was die periode toen ontzettend naar, ik ben oprecht heel dankbaar dat het gebeurd is. Waarom? Omdat het de start was van mijn yogareis.

Vóór en tijdens die nare periode had ik al wel kennis gemaakt met yin yoga. En tijdens die yogalessen was ik betoverd geraakt. Want echt, het voelde als magie. Alles wat mij fascineerde en interesseerde kwam daar op mijn tempo samen. Ik voelde dat ik hier de weg naar dat stuk in mezelf kon vinden waar ik zo naar verlang(de).

Op een gegeven moment bedacht ik dat het goed voor mij zou zijn als ik weer wat beweging in mijn leven zou brengen. Ik besloot een sprong in het diepe te wagen en een 50 uurs Yin Yogadocenten opleiding te volgen. Ondanks dat het héél goed voelde was ik wel bang. Kon ik het al wel aan, was het wel wat voor mij? Die sprong was een van de andere beste keuzes van mijn leven. Ik vond het fantastisch en was helemaal in mijn element. Ik rolde van de ene 50 uurs opleiding in de andere, ging van Yin naar Yang Yoga opleidingen. Ik ontwikkel(de) mezelf, kwam/kom mezelf tegen, leer(de) en groei(de).

En nu sta ik hier. Op een plek waar mijn dromen, ideeën en hobby's samenkomen in mijn "werk" en mijn bedrijf. Het allermooiste vind ik nog dat ik dat mag delen met anderen (die misschien net als ik opzoek zijn naar dat stukje in zichzelf waar ze zo naar verlangen).

Ik zou het daarom ontzettend gaaf vinden om je te ontmoeten op de mat tijdens een van mijn lessen!

Liefs,
Suus

"Here to inspire, raise awareness on our lifestyle and establish change with love"

Suzanne's specialiteiten

Vinyasa yoga
Power yoga
Yin yoga

Suzanne's talen

Nederlands
English

 
← Terug naar docenten overzicht