Sylvia

Sylvia

Oudegracht (lesrooster)

Over Sylvia

Sylvia begon met het beoefenen van yoga in 2010. In het dagelijks leven werkzaam als trainer/coach in communicatie en commerciële vaardigheden in het bedrijfsleven en daarnaast Pilates, Bodybalance en Bodyshape instructor bij een sportschool in het centrum van Utrecht, voelde zij zich vaak gestressed en kon ze piekeren over van alles en nog wat.

Yoga was voor haar initieel een manier om uit haar hoofd te raken en meer in contact te komen met haar gevoel. Terugkijkend heeft yoga meer balans en stabiliteit in haar leven gebracht en het gemakkelijker gemaakt om aanwezig te zijn in het hier en nu. Yoga heeft ook meer spiritualiteit gebracht.

In 2013 heeft ze haar RYT 200 uur docenten opleiding bij Yoga Moves afgerond en ging ze yoga geven. Ze is continue bezig met haar eigen ontwikkeling door het volgen van aanvullende modules en workshops. In 2015 heeft zij de 50 uur Anatomy & Yin Teacher Training Level 1 van Jose de Groot afgerond en geeft ze ook yin yoga. In 2017 heeft zij de RYT 200 uur Ashtanga Yoga Teacher Training afgerond bij de Yoga Studio in Eindhoven.

Sylvia houdt van verschillende stijlen van yoga; ashtanga yoga, vinyasa flow, hatha, power yoga en yin yoga.

Als docent vindt Sylvia een open en veilige sfeer belangrijk waarbij er aandacht is voor ademhaling, lichaamsbewustzijn, alignment en respect voor het eigen lichaam.

Sylvia's specialiteiten

Hatha yoga
Power yoga
Pilates
Yin yoga
Ashtanga yoga

Sylvia's talen

Nederlands
English

← Terug naar docenten overzicht