Viola

Viola

Oudegracht (lesrooster)

Over Viola

"De wind neemt toe en laat dennennaalden op me neerdalen. Er vliegt een uil voorbij, net boven mijn hoofd. Een hert schiet weg zodra het me hoort. Een paar hardnekkige bloemen bloeien nog, in dit late en droge seizoen in de High Sierras aan de westzijde van de Verenigde Staten. Ik ben alleen. Alleen in een wildernis waarin ik te gast ben in het dieren- en plantenrijk. En ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als nu. De schoonheid van het landschap is onbeschrijfelijk en raakt me, diep en hard en rauw. Mijn hart barst open. Ik breek en de tranen vloeien. Ik ben wat ik zie. En ik zie wie ik ben."

Viola is een yogastudent vanaf dat ze ongeveer 20 jaar oud was. Ze begon haar eerste lessen bij Yogacentrum Utrecht (Rob Obermeijer). Na 12 jaar in de media-industrie te hebben gewerkt, reisde ze in 2010 naar India om deel te nemen aan een yogalerarenopleiding.

Daarna volgde ze de opleiding bij Rob Obermeijer en studeerde ze aan diverse yoga-en tantrascholen. Sindsdien is ze gedreven om haar kennis over te dragen om het lijden van anderen te verzachten. Naast het feit dat ze een yogastudent en -leraar is, is ze gepassioneerd over het hiken van lange afstanden. In 2014 volgde ze haar hart en wandelde ze de gehele 4300 km van de Pacific Crest Trail, een langeafstandspad in de Verenigde Staten

In haar yogalessen leert ze je hoe je je comfort kunt vinden als je je ongemakkelijk voelt, op de mat in een asana of als je een moeilijke periode in het leven doormaakt.

Making peace with what is.

Viola's specialiteiten

Dynamische Hatha yoga

Viola's talen

Nederlands
English

← Terug naar docenten overzicht