Wilja

Wilja

Dordrecht (lesrooster)

Over Wilja

In 2006 kwam ik op een sportschool in Leiden in aanraking met Ashtanga yoga. Het fascineerde me vanaf het eerste moment. Het deed iets met me, wat ik nog niet eerder had ervaren. De fascinatie bleef en werd alleen maar groter. In de jaren die volgden bezocht ik vele lessen, workshops en docenten opleidingen in binnen- en buitenland. Met als hoogtepunt een reis naar Maui, om daar Ashtanga yoga te beoefenen bij mijn lerares Nancy Gilgoff. Een onvergetelijke ervaring.

Yoga betekent voor mij een enorme verrijking van mijn leven. Het brengt me in contact met wie ik daadwerkelijk ben, geeft me innerlijke rust, nieuwe energie en nog heel veel meer. Ik ben mijn leraren dan ook erg dankbaar en één daarvan in het bijzonder.

Bijna dagelijks vind je me op de mat. Mijn dochter Lizzy vindt het leuk om mee te doen. Ze maakt graag 'huisjes' zoals ze dat noemt (downward facing dog). Onze jonge poes Eefje vindt het ook allemaal erg interessant. Het is thuis dan ook gezellig druk op de mat. En wat een groot geluk komt er dan samen op anderhalve vierkante meter. Ik hoop dat het bij Yoga Point net zo inspirerend wordt.

Het is nooit te laat om te beginnen. Met of zonder ervaring, wees welkom en laat je verrassen door al het moois dat yoga te bieden heeft. Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit om mijn kennis, ervaring en passie met je te mogen delen...

Lieve groet,
namaste,
Wilja

Wilja's specialiteiten

Ashtanga yoga
Poweryoga
Hatha yoga
Kinderyoga
Yoga Nidra

Wilja's talen

Nederlands
English
Français
Deutsch
Russian

← Terug naar docenten overzicht