Er zijn veel verschillende yogavormen. Niet alleen verschillen de vormen onderling, ook geeft elke docent zijn of haar eigen invulling. Vanwege die redenen is het eigenlijk niet mogelijk om aan te geven welke les het beste bij jou past. Yogapoint biedt een uitgebreid rooster en flexibele abonnementen, zodat je alle verschillende lessen kunt proberen en ervaren.

Yogapoint probeert je daarnaast te adviseren door de fysieke intensiteit aan te geven in het lesrooster. Deze fysieke intensiteit heeft niet zozeer te maken met de moeilijkheidsgraad, maar wel met de intensiteit die je kunt verwachten. Een les met een hogere intensiteit is nog steeds geschikt voor beginners. Als je opzoek bent naar een fysiek inspannende les, kun je het best kiezen voor een les met een intensiteit van 2,5 of hoger. Als je vooral ontspanning zoekt, kun je beter kiezen voor een les met een intensiteit van 2,5 of lager.

Kijk daarnaast ook naar omschrijving van de verschillende lessen. Ook op internet kun je gemakkelijk meer informatie over een bepaalde yogavorm vinden. Uiteindelijk is het ervaren van een les en docent het meest belangrijk om te bepalen of een les bij je past. Houdt er ook rekening mee dat een eerste les over het algemeen niet direct ontspannend hoeft te zijn, omdat je nog moet wennen aan de plek en docent. De tweede keer zul je merken dat je het al anders ervaart. Probeer daarnaast vooral ook veel verschillende lessen uit, zodat je zelf ervaart welke les bij je past.

Intensiteit lessen Oudegracht

Intensiteit lessen Leidsche Rijn

Intensiteit lessen Woerden

Intensiteit lessen Nijmegen

Intensiteit lessen Arnhem

Intensiteit lessen Zuilen

Intensiteit lessen Den Bosch