YOGAVAKANTIE FINCA PIE PLANO * COSTA BLANCA * SPANJE * VOORJAAR 2020

Optie 121-3 t/m 28-3Ontstressen, herstellen en opladen met Miluše en Rachel = Vol
Optie 2 28-3 t/m 4-4 Van yoga en vakantie genieten met Kim en Denisse = VOL

 

 

GAAN JULLIE MEE?
We zijn (nog) geen reisbureau, maar toch komen er soms ineens van die plekjes voorbij die zo ontzettend geschikt zijn om vakantie met yoga te combineren dat we dat graag met jullie willen delen. Miluše (Yoga Point Den Bosch) en Kim (Yoga Point Leidsche Rijn en Vleuten) ontdekten zo’n parel bij Benissa aan de Costa Blanca in Spanje. Een landelijk gelegen villa (Finca) omringd door schitterende natuur, authentieke dorpjes, prachtige uitzichten, leuke stranden en heerlijk eten.

ACCOMMODATIE EN FACILITEITEN
We hebben Finca Pie Plano twee weken gereserveerd in het voorjaar van 2020. Als voorproefje op de zomer kan je alvast genieten van de Spaanse lentezon terwijl je tussen de (vrijblijvende) yogasessies door geniet van voldoende, zelf in te delen, vrije tijd. Je verblijft in een luxe kamer of een privé safari-tent in de tuin. Alle maaltijden (2 of 3 per dag) worden verzorgd door de yogavakantie-ervaringsdeskundige kok Lotte. Zij kookt lekkere, gezonde (vegetarische) gerechten die passen bij ons programma. Je kunt bij inschrijven je dieetwensen en restricties aangeven.

PROGRAMMA
Van 21 t/m 28 maart zullen Miluše van de Kant en Rachel Vloet een gevarieerd programma voor je samenstellen met afwisselende sessies van flink actief tot heerlijk rustig en verademend meditatief. Je kunt hierbij lessen verwachten zoals Ashtanga, Hatha, Yin, Yoga Nidra en meditatie. ‘Niets moet alles mag’ is het devies voor deze week om je zo alle ruimte te geven om te ont-stressen en weer op te laden in een gezellige, zorgeloze en ontspannen sfeer in een prachtige villa en omgeving.

28 maart t/m 4 april kun je mee met Kim Bakker en Denisse Massa. Die week maken zij samen zo gevarieerd als je maar kunt bedenken. Ze zullen actieve en ontspannen yogasessies afwisselen in de stijlen Kundalini, Yin en Hatha. Alles is mogelijk, alles komt voorbij en jij kunt kiezen! Daarnaast houden ze ook van wandelen, kletsen, mantras zingen, stil zijn en lol maken...

PRIJZEN
De prijs is afhankelijk van hoe en waar je logeert. Alle kamerprijzen zijn inclusief garantiefonds en boekingskosten, alle maaltijden van zaterdagavond tot en met zaterdagmorgen, alle yogalessen (’s morgens en/of ‘s middags / ‘s avonds) en gebruik van zwembad, jacuzzi en wifi. Let op: deze prijzen zijn exclusief vliegtickets en vervoer van- en naar de Finca. We kunnen wel helpen bij het bemiddelen in carpoolen.

We hebben de 8 beschikbare tweepersoonskamers verdeeld in 3 prijscategorieën:

  1. Hier van is er maar één! Deze super-de-luxe, ruime Master bedroom heeft een kingsize bed, eigen badkamer met vrijstaand ligbad en aparte douche. Deze kamer boek je als je komt met je partner of héle goede vriend(in) of als je deze kamer alleen wilt. €1.017,50 per persoon of €1.639 bij single bezetting.
  2. De kamers zijn iets kleiner maar nog steeds erg luxe. Er zijn meestal twee losse eenpersoons bedden waardoor geschikt als gedeelde kamer. Deze kamers hebben een eigen badkamer met douche en vaak ook een eigen toilet. €935 per persoon of €1.540 bij single bezetting.
  3. Deze leuke kamers hebben een vast tweepersoons bed of 2 losse bedden. Gezien de afmeting van de kamer beter te delen met een partner / goede vriend(in) of als single room. Twee van deze kamers delen een badkamer. €875 per persoon of €1.518 bij single bezetting.

STO Garant
Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Yoga Point gebruik van STO Garant op deze pakketreizen. STO Garant zal in geval van surseance van betaling of van faillissement van Yoga Point ervoor zorgen, afhankelijk van in welke fase de reis zich bevindt, dat je je geld terug krijgt. De reizen gaan door bij een minimale deelname van 8 personen. 

De betalingsprocedure
Om deze garantie te kunnen realiseren maakt STO Garant gebruik van de derdengeldenregeling van Certo Escrow B.V. (Certo Escrow). Als reiziger betaal je de reissom niet aan Yoga Point, maar betaal je deze aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Certo Escrow, een bij de Nederlandsche Bank geregistreerde betaaldienstverlener, beheert deze stichting. Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt automatisch 1 dag na afloop van je reis vrijgegeven aan Yoga Point.

VERVOER
Je kunt vliegen naar Alicante of Valencia en daar eventueel een huurauto nemen (is aan te raden). Van Alicante tot de Finca is het 85 km rijden, ca. 1 uur. Vanaf Valencia is het 110 km rijden, ca. 1,5 uur.

MEER INFORMATIE
Bekijk Finca pie Plano
Bekijk alle kamers en prijscategorieën
Download het inschrijfformulier

Info over de werking van STO Garant