Zwangerschapsyoga vanaf 14 weken: ontdek de voordelen van ademhalingsoefeningen tezamen met het plezier van bewegen en de stilte van diepe ontspanning tijdens je zwangerschap.

Bij zwangerschapsyoga staan de moeder en haar baby in de hoofdrol. Leer tijdens de lessen bewegingen die een positieve bijdrage hebben voor jou en je baby. Met de bewegingen leer je ruimte en bewustzijn in je bekken creëren, dit helpt de baby met een fijne ligging, met indalen en tijdens de bevalling zijn weg naar buiten te vinden. Daarnaast werken we met stem- en ademhalingsoefeningen die je gedurende de zwangerschap en tijdens de bevalling kunt gebruiken. Ook gaan we dieper in op verschillende houdingen voor tijdens de bevalling.

Yoga vergroot de band van moeder en baby tijdens de zwangerschap en daarmee ook na de geboorte. Zwangerschapsyoga stimuleert je om met plezier in beweging te blijven, ontspanning te vinden en op een positieve manier voor te bereiden op de bevalling. Voel de empowerment van vrouw zijn en kijk uit naar je bevalling.